Συμμετοχής της ΔΙΑΔΥΜΑ στην 2η Διεθνή Έκθεση για την Κυκλική Οικονομία 7-9/3/2024

Σημαντική ήταν η παρουσία της ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ κατά τις εργασίες της 2ης Διεθνούς έκθεσης για την Κυκλική Οικονομία Forward Green (FG EXPO) που έλαβε χώρα μεταξύ 7 και 9 Μαρτίου 2024 στις εγκαταστάσεις της Helexpo ΔΕΘ στην Θεσσαλονίκη.

κ. Τσιόπτσιας Κωνσταντίνος, Διευθυντής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης, ‘’Υποδομές Κυκλικής Οικονομίας στην Βόρεια Ελλάδα’’

Η ΔΙΑΔΥΜΑ, κατόπιν προσκλήσεων του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, κ. Μανώλη Γραφάκου, και του Γενικού Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος, κ. Θύμιου Μπακογιάννη, συμμετείχε στις αντίστοιχες εκδηλώσεις με τίτλο ‘’Υποδομές Κυκλικής Οικονομίας στην Βόρεια Ελλάδα’’ και ‘’Παραδείγματα Επαναχρησιμοποίησης στον Αστικό Χώρο’’, κατά τις οποίες στη μεν πρώτη ο Διευθυντής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της εταιρείας, κ. Κωνσταντίνος Τσιόπτσιας, παρουσίασε την μετάβαση της Δυτικής Μακεδονίας ‘’Από τις χωματερές στην Κυκλική Οικονομία’’ ενώ στην δεύτερη η κ. Ευγενία Καραπάτσιου, παρουσίασε τη ‘’Λειτουργία των Κέντρων Δημιουργικής Επαναχρησιμοποίησης Υλικών (ΚΔΕΥ)’’.

κα Καραπάτσιου Ευγενία, Περιβαλλοντολόγος, “Παραδείγματα Επαναχρησιμοποίησης στον Αστικό Χώρο’’

Επίσης ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρίας κ. Δημοσθένης Μαυρίδης συμμετείχε στην εκδήλωση με τίτλο ‘’Αυτοδιοίκηση και Περιβάλλον’’, κατά την οποία αναδείχθηκαν καλές πρακτικές και πολιτικές στην διαχείριση απορριμμάτων.

κ. Μαυρίδης Δημοσθένης, Γενικός Διευθυντής, ‘’Αυτοδιοίκηση και Περιβάλλον’’
Share

Comments are closed.