Ανακοίνωση για τηλεφωνική έρευνα της ΔΙΑΔΥΜΑ

Συνεχίζεται η τηλεφωνική έρευνα της ΔΙΑΔΥΜΑ (που ξεκίνησε στις 2 Μαρτίου) και στις τέσσερις Π.Ε. της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου να καταγραφούν οι συνήθειες και οι τάσεις των κατοίκων της περιφέρειας σε θέματα διαχείρισης μικροποσοτήτων επικίνδυνων αποβλήτων, που υπάρχουν σχεδόν σε κάθε σπίτι (καθαριστικά, χρώματα, μπαταρίες, φάρμακα κτλ).

Η έρευνα διεξάγεται πρωινές και απογευματινές ώρες από υπάλληλους της ΔΙΑΔΥΜΑ, είναι ανώνυμη και διαρκεί περίπου πέντε λεπτά.

Η παραπάνω δράση γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος LIFE IP CEI Greece (LIFE18 IPE/GR/000013) και τα αποτελέσματα της θα αποτελέσουν χρήσιμο στοιχείο για τη χάραξη περιφερειακής και γενικότερα εθνικής πολιτικής στον τομέα αυτό.

Ευχαριστούμε τους κατοίκους της Περιφέρειας που έχουν ήδη απαντήσει στην έρευνα και παρακαλούμε όσοι επιλεχθούν τυχαία, να αφιερώσουν λίγο από τον χρόνο τους, προκειμένου να εξαχθούν πιο ασφαλή συμπεράσματα και να γίνει καλύτερος ο σχεδιασμός του συστήματος διαχείρισης των αποβλήτων αυτών.
Επίσης, το ερωτηματολόγιο είναι αναρτημένο στον παρών σύνδεσμο  και όσοι επιθυμούν μπορούν να το συμπληρώσουν ηλεκτρονικά.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για οποιαδήποτε διευκρίνιση είναι 24610 45531-33 .

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Share

Comments are closed.