Συμμετοχή της ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ στο Balkan Energy Forum 2024

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το τριήμερο Balkan Energy Forum (23-25/5/2024), που φιλοξενήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης.

 

Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία κορυφαίων στελεχών της Κυβέρνησης, εκπροσώπων της Δημόσιας Διοίκησης, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Διπλωματικών Αρχών και θεσμικών φορέων.

Μέσα από το περίπτερο μας, που υπήρχε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης, ενημερώσαμε για τις δράσεις μας το κοινό που μας επισκέφθηκε,  λύνοντας απορίες, δίνοντάς τους ενημερωτικά φυλλάδια για την ανακύκλωση και αναμνηστικά δώρα από τη ΔΙΑΔΥΜΑ. Το περίπτερο μας επισκέφθηκε επίσης ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Κωνσταντινίδης Ευστάθιος καθώς και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Αμανατίδης Γεώργιος.

Παράλληλα έξω από τον εκθεσιακό χώρο η ΔΙΑΔΥΜΑ έκανε επίδειξη των ηλεκτρικών οχημάτων που διαθέτει.

Στόχος του Forum αποτελούσε μέσα από την πλούσια θεματική ατζέντα του με παρουσιάσεις διακεκριμένων ομιλητών και την έκθεση στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, να αναδείξει τα πλέον σημαντικά και επίκαιρα θέματα που αφορούν την ενεργειακή προοπτική της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων.

Ακολουθήστε τη ΔΙΑΔΥΜΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μείνετε ενημερωμένοι:

Comments are closed.