Εκδήλωση για την παραλαβή κάδων οικιακής κομποστοποίησης στο Δήμο Πρεσπών για το πρόγραμμα LESS WASTE ΙΙ στις 30/06/2020

Η ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ σε συνεργασία με το Δήμο Πρεσπών, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου LESS WASTE II, ξεκίνησε χθες τις δράσεις παράδοσης των κάδων οικιακής κομποστοποίησης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στον προαύλειο χώρο του Δημαρχείου Πρεσπών, παρουσία Δημάρχου, Αντιδημάρχων, Προέδρων Κοινοτήτων, στελεχών της ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ και πλήθους κατοίκων του Δήμου. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι νέοι κάδοι οικιακής κομποστοποίησης και έγινε αναλυτική ενημέρωση στους συμμετέχοντες σχετικά με τη διαδικασία της οικιακής κομποστοποίησης.

Θα ακολουθήσουν δράσεις ενημέρωσης, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος, σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας με στόχο οι εμπλεκόμενοι Δήμοι να είναι από τους πρώτους που θα πετύχουν μεγάλο ποσοστό εκτροπής των βιοαποβλήτων σύμφωνα με τις επιταγές του Εθνικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων.

Το έργο με ακρωνύμιο LESS WASTE II και πλήρη τίτλο: «Σχέδιο δράσης για την διαχείριση των βιο-αποβλήτων στη Διαπεριφερειακή περιοχή Ελλάδας-Βόρειας Μακεδονίας/Development of an Action Plan for the Management of Bio-wastes at the Cross-Border Region», υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Interreg IPA CBC “Greece – Republic of North Macedonia 2014-2020”.

Comments are closed.